antik kárpitos bútorok restaurálása

Több éves lelkiismeretes munkánknak köszönhetően célunk, hogy visszaállítsuk a régi, antik bútorok eredeti szépségét és pompáját. Tapasztalt csapatunk precíz munkájával és kreativitásával garantáljuk, hogy antik bútorai újra ragyogni fognak Ha Önnek is van egy antik kárpitos bútora, amely felújításra vár, ne habozzon: bízza ránk a feladatot, és mi gondoskodunk arról, hogy bútora visszakapja régi fényét és eleganciáját.

Ízelítő munkáinkból

Hogyan végezzük el a kárpitos bútorok retusálást?

Az antik bútorok restaurálása során kiemelt figyelmet fordítunk a retusálásra, hogy a bútorok visszanyerjék eredeti szépségüket és értéküket. Retusálási folyamatunk magában foglalja az eredeti festékréteg helyreállítását, a felületi karcolások és sérülések eltüntetését, valamint a fa felületének pótlását és színezését az eredeti állapotnak megfelelően. Képzett szakembereink precízen dolgoznak minden egyes részleten, hogy az antik bútorok újra díszíthessék otthonokat és üzleteket.

Mennyi időt vesz igénybe a retusálás?

Az antik bútorok retusálása időigényes folyamat, amelynek hossza a bútorok állapotától és a restaurálási munkálatok komplexitásától függ. Általában egy átlagos méretű bútor retusálása több napig vagy akár hetekig is eltarthat, attól függően, hogy milyen mértékű retusálási munkákra van szükség.

Miért érdemes minket választani antik bútor restaurálásakor?

Cégünk tapasztalt az antik kárpítos bútorok retusálása terén is.  Retusálási folyamatunk során kiemelt figyelmet fordítunk az antik bútorok eredeti jellegének megőrzésére, és mindent megteszünk azért, hogy azok újra megfeleljenek az elvárásoknak és a környezetük stílusának.

Professzionális retusálási technikáinknak köszönhetően rövid határidőn belül elkészülünk a munkával, így ügyfeleink gyorsan élvezhetik az antik bútorok újraéledését. Bízza ránk a feladatot, és mi garantáljuk, hogy minden részletre odafigyelve, a legjobb eredményt érjük el. Ha Ön is szeretné antik bútorait újra ragyogóvá tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és mi segítünk a régi bútorok újjávarázsolásában!Az űrlap teteje

 

Kérjen online ajánlatot

Amennyiben kényelmesebb töltse ki ajánlatkérőnket és töltsön fel képet is . Kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

 

Ajánlatkérés

Hívjon minket telefonon

Szeretne információt kérni, vagy jobbnak érzi akkor hívjon minket telefonon. Amennyiben nem tudjuk felvenni visszahívjuk.

 

+36 20 951 5836