Antik kárpitos bútorok felújítása

Engedje meg, hogy bevezessük Önt az antik kárpitos bútorok felújításának világába. Célunk, hogy visszaállítsuk az antik kárpitos bútorok eredeti szépségét és fényét. Tapasztalt csapatunk precízen és gondosan dolgozik minden egyes darabon, hogy azok újra ragyogóan nézzenek ki. Budapest gazdag történelmi örökségével rendelkezik, és mi az antik bútorokat szeretnénk újra életre kelteni, hogy azok továbbra is díszítsék otthonokat és üzleteket. Ha Önnek is van egy antik kárpitos bútora, amely újra hasznosításra vár, ne habozzon: bízza ránk a feladatot, és mi gondoskodunk arról, hogy bútora visszakapja régi fényét és eleganciáját.

Ízelítő munkáinkból

Mire érdemes figyelni az antik bútorok felújításakor?

Az antik bútorok felújítása során fontos figyelembe venni azok eredeti állapotát és jellegzetességeit. Kollégáink alapos felmérést végeznek minden egyes bútorról, hogy megértsék annak történetét és műszaki állapotát. Ezután szakértelmükkel és tapasztalatukkal egyesítik az ügyfél elképzeléseit és az antik bútorok egyediségét, hogy a felújított darabok továbbra is megőrizzék történelmi jelentőségüket és szépségüket.

Hogyan végezzük el az antik bútorok felújítását?

Felújítási folyamatunk számos lépésből áll, amelyek mindegyike kiemelt figyelmet és gondosságot igényel. Először is, alaposan megtisztítjuk a bútorokat a por és a szennyeződések eltávolítása érdekében. Ezután restaurálási munkálatokat végzünk, például repedések vagy sérülések javítását, valamint a fa felületének simítását és lakkozását. Végül, a kárpitos munkák következnek, amelyek során újra kárpitozzuk a bútorokat, vagy felújítjuk az eredeti kárpitozást.

Mennyi időt vesz igénybe az antik bútorok felújítása?

Az antik bútorok felújítása időigényes folyamat, amelynek hossza a bútor állapotától és a felújítás munkálataitól függ. Általában egy átlagos méretű bútor felújítása több napig vagy akár hetekig is eltarthat, attól függően, hogy milyen mértékű restaurálási és kárpitos munkálatokra van szükség.

Korrekt árak

Áraink az antik bútorok állapotától, méretétől és a felújítás munkálataitól függően alakulnak, de mindig törekszünk arra, hogy azok igazságosak és megfizethetőek legyenek.

Ha Ön is szeretné felújítani antik kárpitos bútorait Budapest területén, válassza cégünket, és garantáljuk, hogy szakértelmünk és gondosságunk révén a bútorok újra régi fényükben tündökölnek majd!

Kérjen online ajánlatot

Amennyiben kényelmesebb töltse ki ajánlatkérőnket és töltsön fel képet is . Kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

 

Ajánlatkérés

Hívjon minket telefonon

Szeretne információt kérni, vagy jobbnak érzi akkor hívjon minket telefonon. Amennyiben nem tudjuk felvenni visszahívjuk.

 

+36 20 951 5836